A térkép a Google Maps-en:

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zhqsMxC6e9XA.k17BDsqXYBm8SZTE BTK megközelítése a vasútállomás felől:


Gyalog:


A pályaudvar kijárata után homlokegyenest továbbhaladva egy körforgalomhoz érünk, itt jobbra folytatjuk az utat a Boldogasszony sugárúton. A következő körforgalomnál egyenesen továbbhaladunk, és a Boldogasszony sugárút menetirány szerinti bal oldalán továbbhaladva eljutunk a Batthyány utcához, ahol balra kanyarodunk, az Egyetem utcához érve pedig jobbra. Az út kb. 10-15 perc.Tömegközlekedéssel:


A pályaudvar elől induló 21-es és 77-es autóbusszal. Leszállás a 3. megállónál (Petőfi S. sugárút). A leszállás után a busz menetirányába tartva, a lámpás kereszteződésnél jobbra kell fordulni a Petőfi Sándor sugárútra, majd a Riva Café előtt szintén jobbra; a főépület szemben lesz.SZTE BTK megközelítése az autóbusz-pályaudvar felől:

Az autóbusz­állomás helye: Mars tér (onnan a 21-es és a 77-es autóbusszal juthatunk a helyszínre, csak akkor a Vasútállomás felé tartó járatokra kell felszállni).Autóval:

Parkolni az egyetem előtt csak parkolási díj fizetése mellett lehet, de a nagyon közeli nagykörúton (Bécsi, Párizsi, Moszkvai stb. körút) és azon kívül ingyenes.A konferencia helyszíne a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara (SZTE BTK, cím: Szeged, Egyetem u. 2).

Az épületbe belépve a földszinten balra kell menni, és a folyosó legvégén szemben van a Kari Konferenciaterem.
 

A LingDok konferencia helyszíne